قفس طیور

قفس مرغ تخمگذار

با بکار گیری فناوریهای روز دنیا در طراحی و ساخت قفس های تمام اتومات مرغ تخمگذار ، می توان سود بیشتری در صنعت مرغداری بهره برد .

از جمله مزایای استفاده از سیستم قفس مرغ تخم گذار تمام اتوماتیک

  • کاهش در مصرف دان در قفس های تمام اتومات
  • کاهش شدید در درصد تلفات در سیستم قفس
  • کاهش بیماریهای عفونی و همچنین کاهش انتشار بیماری در سیستم قفس
  • کم شدن هزینه تهویه در استفاده از قفس
  • کاهش زمان تخلیه و بارگیری در مرغ زنده (برای کشتار برای مرغ گوشتی )
  • تخلیه کود در قفس های تمام اتومات در هر دو نوع مرغ گوشتی و تخمگذار
  • کم شدن هزینه گرمایشی در سالن های با سیستم قفس
  • کاهش شدید هزینه های نیروی کار و کارگری

قفس بلدرچین

نگهداری و پرورش بلدرچین مستلزم داشتن برخی امکانات می باشد . قفس بلدرچین از جمله وسیله هایی است که علاوه بر نگهداری بلدرچین در بالا بردن کیفیت تخم گذاری و همچنین در بالا بردن راندمان جوجه کشی در سرعت تخم گذاری نیز نقش بسزایی دارد. قفس های بلدرچین صنایع ماشین سازی دکتر قشلاق با رعایت تمامی استاندارد ها و همچنین با در نظر گرفتن تمامی جوانب لازم از جمله سایز قفس ، بهره گیری از سیستم آبخوری داخل قفس ، دانخوری و … یک محصول استاندارد و با کیفیت خلق کرده است. به طور کلی قفس های بلدرچین با توجه به نیاز کاربر در ۲ مدل یک طرفه و دو طرفه ساخته می شوند. قفس های بلدرچین دکتر قشلاق دارای ۱ سال گارانتی بدون قید و شرط می باشد. علاوه بر این قفس ها بلدرچین نام برده دارای ۱۰ سال خدمات پس از فروش می باشد

سیستم‌های پرورش کبک

پرورش کبک در روش صنعتی به سه شکل پرورش بر روی بستر، قفس‌های دسته جمعی و قفس‌های انفرادی صورت می‌گیرد. پرورش روی بستر یا زمین از هزینه اولیه کمی برخوردار بوده ولی بازده اقتصادی کمتری خواهد داشت. در این روش سعی می‌شود که از پن‌بندی سالن جهت نگهداری جفت‌های 20 قطعه‌ای استفاده شود تا نزاع و جنگ میان گله کمتر باشد و به همان نسبت میزان نطفه‌درآوری تخم‌های تولیدی نیز افزایش می‌یابد. قابل توجه است که در سیستم پرورش در صورت پن‌بندی نکردن سالن مقدار تخم‌های تولیدی غیرقابل جوجه‌کشی افزایش یافته و میزان جوجه کشی نیز از حد پایین‌تری برخوردار است.
در روش قفس اگرچه هزینه پرورش افزایش می‌یابد و سرمایه ثابت بیشتری برای تولید لازم است ولیکن مزایایی دربر دارد. در سیستم نسبت نرها و ماده‌ها ، تولید تخم نطفه‌دار ‌، میزان خوراک مصرفی و کنترل بیماری راحت‌تر و بهتر صورت می‌گیرد. علاوه بر این تراکم در واحد سطح نیز افزایش یافته و تعداد بیشتری را می‌توان پرورش و تولید نمود.